20 Kasım 2009 Cuma

GS Cafe Crown

GS-Cafe-Crown-Cemal-Nalga-SkandalAçıkcası iyice midem bulandığı için pek değinmek istemiyordum Cemal Nalga konusuna sadece yazılanları okuyup yorum yapmak istemedim. Bugünkü maçta oynamayacakmış hem Cemal, hem de Tufan ve tabi teknik kadroda idari tedbirli olarak yer almayacaklar. Herhalde altyapı antrenörü ile falan çıkar maça GS Cafe Crown.

Her ne kadar yapılan tam bir sahtekarlık olsa da, olayın ortaya çıkması ile Başkan'ın derhal cezayı kesmesi ve Yiğit Şardan'ın "Haberim olmasa bile bu sorumluluğumu kaldırmaz." diyerek istifa etmesi şimdilik GS cephesindeki en şık ve olumlu hareketler. En saçma demeç ise Okan Çevik'ten gelmiş açıkcası: "...Milli duygularımız kabardı...". Yani yaptık ama bir sor neden diyorlar kendileri. Ne olursa olsun mutlaka ceza alacaklardır. Üstelik bir de FB Ülker maçında yaşananlardan içinde ceza alacaklar.

Bütün bunlar yaşanırken yazıların içinde Efes Pilsen'le ilgili bir satır dikkatimi çekmedi değil. Ünal Özüak yazısında: "...Bütün bu usule yönelik karmaşa olurken Federasyon Disiplin Kurulu nelerle uğraşıyor biliyor musun? Dün elime geçti.. Efes Pilsen'e uyarı gönderip yazılı savunma istiyorlar..." Maçlardan birinde takım oyuncularının benzer renkte çorap giymediğini tespit etmişler" iyi mi!.. 3 maç seyircisiz oynama cezası verecekler zahir...". Bu haber gerçek mi değil mi bilmiyorum ama gerçekse eğer gerçekten komik geldi bana.

Olayı ilk yayınlamasına rağmen medyada çok az bundan bahsedilen Salsa Basket'e özel teşekkürler tabi ki.

Hiç yorum yok: