1 Temmuz 2009 Çarşamba

Birkaç Transfer; Avrupa ve Türkiye

Öncelikle TBL'den haberler:

Kepez Belediyesi Barış Güney ile olan sözleşmesini bir yıl uzattı. Barış'ın yanında Levent Bilgin ve Hadi Doğan'la da sözleşme imzalandı.

Avrupa'dan ise hızlı takım Barcelona ve Armani Jeans Milano oldu. Lakoviç ile sözleşmesini 2 yıl, Gianluca Basile ile de 1 yıl sözleşme uzatan Barcelona, Pete Mickeal'ı da transfer etti. Barcelona aynı zamanda Andre Barrett ile de yollarını ayırdı. AJ. Milano ise Lietuvos Rytas'tan Marjonas Petravicius'la 2 yıllık sözleşme imzaladi ve Zalgiris Kaunas'tan Jonas Maciulis ile de anlaştı.

Real Madrid'de Partizan'dan Novica Velickovic 2+1 yıllık ve Dinamo Moskova'dan Darius Lavrinovic ile sözleşme imzaladı. Sergio Llull'un sözleşmesini de iki yıl uzattı.

Son haber'de Partizan'dan gene bir genç bulup çıkardı bakalım nasıl çıkacak? Altyapısından geçen sene kiralık olarak verdiği Stefan Sinovec ile 4 yıllık sözleşme imzaladı Partizan.

Bu arada FIBA alacaklar konusunda bizden daha ciddi iki takıma transfer yasağı konmuş bile oyunculara alacaklarını ödeyene kadar. Transferi yasaklanan takımlar: Dinamo Moskova, Fortitudo Bologna.

Hiç yorum yok: