13 Temmuz 2009 Pazartesi

Kepez Transfer Hızlısı

Kepez Belediyespor Basketbol Şube Sorumlusu Ahmet Ünlüoğlu, milli basketbolcu Fatih Solak ve Mustafa Abi ile ilgilendiklerini açıkladı. Ünlüoğlu, yaptığı açıklamada, play-off'a oynayacak bir kadro oluşturma çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, şu ana kadar 8'i yerli, 3'ü yabancı 11 oyuncuyu renklerine bağladıklarını bildirdi. Bir Türk, bir yabancı olmak üzere iki oyuncu daha transfer etmek istediklerini belirten Ünlüoğlu, Kepez Belediyespor Antrenörü Halil Üner'in raporu doğrultusunda, geçen sezon Petkim Aliağa'da oynayan milli basketbolcu Fatih Solak ve Efes Pilsen'in kadrosunda yer alan Mustafa Abi'ye transfer teklifinde bulunduklarını kaydetti.

İki oyuncu ile transfer görüşmelerinin devam ettiği bilgisini veren Ahmet Ünlüoğlu, şöyle devam etti:

''Ligimizin yetenekli ve değerli bu iki oyuncusunu kadromuzda görmek bizleri, Antalyalılar'ı mutlu edecektir. Gerçekleştirdiğimiz transferle hedefi olan bir kadro oluşturduk. Bu sezon önce Türkiye Kupası'nda gidebildiğimiz yere kadar gitmeyi, sonra da ligde de play-off'a kalmayı ve Avrupa kupalarına katılmayı hedefliyoruz. Fatih Solak ve Mustafa Abi de gelmeleri halinde gücümüze güç katacaktır. İnşallah transfer görüşmelerimiz olumlu sonuçlanır ve bu iki basketbolcuyu Kepezliler'e, Antalyalılar'a izlettiririz.''

Derinliği olan bir kadro kurduklarını belirten Kepez Belediyespor Basketbol Şube Sorumlusu Ahmet Ünlüoğlu, bir yabancı oyuncu ile de görüştüklerini, önümüzdeki günlerde bu ismi de kamuoyuna açıklayacaklarını sözlerine ekledi.

Hiç yorum yok: