15 Eylül 2009 Salı

Tebrikler 12 Dev Adam

sirbistan-turkiye-eurobasket2009Sonunda şeytanın bacağını kırdık, Kerem'in maestroluğunda Ersan'ın harika oyunuyla Sırbistan'ı uzatma da 69-64 yendik. Değinilecek o kadar çok şey var ki hangisine değinelim bilmem. Kerem'in takım böyle yönetilir oyununa mı, ki asistlerinin çoğu Ömer sayesinde heba olmasına rağmen yılmadan oyunu yönetmesine mi, yoksa Ersan'ın harika oyununa mı. Hepsi çok iyiydi. He ben unutmadan Tanjevic'in sonradan kenarda unuttuğu Sinan'ın harika performansını da es geçmeyeyim.

Eeee peki kötü yok muydu milli takımda elbette vardı, son iki maçtır Hidayet istediğimiz performansta değil. sakatlığı oyununu çok etkiliyor Hidayet'in. Okuduğum yorumlar yüzünden şunu söylemek zorunda hissediyorum kendimi. Evet Hidayet kötü olabilir ama bu takımın ona ihtiyacı var ve Hidayet düzelecektir, bugün oynamasın falan diyenler yarın sakın övmesin Hidayet'i. Ayrıca Hidayet'in kötü performanslarını zaten kötü oyuncu diye bağlayan olursa lütfen maçı bir daha izlesin çünkü o zaman bizi galibiyetimiz sadece şans olur onlar için. Bu kadar boş üçlük kimse kaçırmaz da diyebilir ve şansa da bağlayabiliriz bu galibiyeti. Hadi buyrun yorumlar nedir. Bunu diyebilecekler için tek maça değil tüm turnuvaya bakın derim ve onlara ilk maçlarda kahraman ilan edilen Ender'e bakın derim. Takım olmak bundan önemli ben Ender'i şu performansı için kötü oyuncu demem. Ama siz de Hidayet'in hakkını verin.

Takım iyi bunu üstüne basarak söylüyorum takım tam takım olmuş ama bu bundan sonraki maçları kazanacağımız anlamına gelmiyor. Slovenya bu kadar kaçırmaz he şunu da söyleyeyim böyle de defans yapmaz. Hadi çocuklar inandık size.

Hiç yorum yok: