16 Eylül 2009 Çarşamba

Efes Pilsen'in Hazırlık Maçları

Charles-Smith-Efes-Pilsen-AJ-Milano-Hazirlik-MaciUzundur Efes Pilsen'in hazırlık maçlarını yazmıyordum. O arada Efes Pilsen 5 hazırlık maçı yaptı ve 4 galibiyet, 1 mağlubiyeti var. İstatistikler Aris maçı ve kaybedilen St. Petersburg maçında olmadığı için pek bir yorum yapamasam da diğer 3 maçın istatistiklerine bakınca dikkat çeken özellikle iki şey var:

1)Charles Smith'in yüksek formu, hoş hazırlık maçlarının nasıl geçtiğini görmediğimiz ve sert geçmediğine inandığım için çok da bir gösterge değil bence.
2)Rakocevic'in özellikle son iki maçta istatistiği olmadığı için oynamadığını düşünmemiz, herhangi bir sakatlığı varsa da bunu bilmiyoruz.

İlk maçını Air Avellino ile oynayan ve 85-80 kazanana Efes Pilsen'de bu maçın istatistikleri:
Igor Rakocevic 20 sayı, 4 asist; Preston Shumpert 22 sayı, 4 ribaunt; Kaya Peker 17 sayı, 14 ribaunt; Bootsy Thornton 10 sayı; Charles Smith 7 sayı

Takım ikinci maçını Aris ile yaptı ve bu maçı da 75-74 kazandı ama bu maçın Efes açısından istatistikleri mevcut değil.

Üçüncü hazırlık maçında ilk mağlubiyetini aldı Efes Pilsen St. Petersburg karşısında, maç sonucu: 89-66. Bu maçın istatistikleri de maalesef elimizde değil.

Dördüncü hazırlık maçı ise Azovmash ile yapan Efes Pilsen maçı 90-78 kazandı. Oyuncu istatistikleri:
Kaya Peker 20 sayı; Preston Shumpert 23 sayı; Charles Smith 21 sayı; Bootsy Thornton 9 sayı

Beşinci hazırlık maçını ise dün AJ. Milano ile yaptı Efes Pilsen ve bu maçı da 87-72 kazandı. Bu maçın istatistikleri:
Charles Smith 27 sayı; Kaya Peker 12 sayı; 9 ribaunt; Preston Shumpert 10 sayı, 4 ribaunt, 2 asist; Bootsy Thornton 15 sayı, 2 asist

Ayrıca bir dip not Daniel Santiago'da hazırlık kampına dün itibarıyla katılmış. Bundan sonraki hazırlık maçı bugün Türkiye saati ile 22:00'da Montepaschi Siena ile, sanırım bu maçta oynamaz Santiago ama yarınki Lottomatica Roma maçında Ergin Hoca onu deneyebilir.

Hiç yorum yok: