2 Eylül 2009 Çarşamba

Efes Pilsen'in Yeni Sezon Mavi Formaları

Efes-Pilsen-Yeni-Arjantin-Mavisi-Forma
Efes-Pilsen-Yeni-Arjantin-Mavisi-Şort
Efesliler.org'un katkılarıyla Efes Pilsen'in yeni sezonda kullanacağı Arjantin mavisi formaların resimlerini ele geçirdik. Formaların siparişinde ve resimlerin ele geçirilmesinde özel katkıları olan ve hatta tüm süreci tek başına götüren Önder Sarıkaya'ya özel teşekkürlerimi iletmeyi bir borç bilirim.

Formalar çok yakında elimizde olacak ve AND1 mağazalarından da satılacak. Ama bizim elde ettiğimiz rakamlara değil. Gene de Efes Pilsen forması almak isteyen arkadaşlar 4 sene önceki formaları şu anda Cevahir'deki AND1 mağazasından elde edebilirler.

Gelelim mavi formalarımıza formanın üstü biraz soluk çıkmasına rağmen şort ile aynı renkte olacakmış. Ben beğendim aslında ama asıl görüşlerimi tabi ele geçirince bildireceğim. Tek tereddüdüm üst alt açık mavi formanın biraz fazla açık durması o kadar ama bunu da sanmıyorum açıkcası. Bakalım elimize gelince göreceğiz, o zaman daha iyi fotoları da eklerim.

1 yorum:

Unknown dedi ki...

Öncelikle haber için teşekkürler. Acaba kulübün bu sezon formalarını nereden bulabiliriz. Efesblog'da taleplerin toplandığından bahsediliyodu ama henüz bir gelişme yok sanırım. Bilgilendirirseniz çok sevinirim. İyi günler.