29 Eylül 2009 Salı

Buyrun Hepsini Araştıralım

Kerem-Gonlum-doping-Efes-Pilsen-FB-UlkerDelil yok, birşey yok gene araştırılsın deniyor sadece. Tamam araştırılsın bence de ama bu araştırılırken, bu saate kadar hala neden ceza açıklanmamış mesela o da araştırılsın. FB'li yöneticiler ile Federasyon arasındaki görüşmelerde neler konuşuldu o da araştırılsın. Olay 2 ay önce neredeyse ortaya çıkmasına rağmen neden bugüne kadar beklendi ve bu iddialar hiç dile getirilmedi, neyin pazarlığı yapıldı bu da araştırılsın ki, gerçekten aydınlığa çıkalım o zaman.

Mirsad konusunda da bir araştırma yapalım mesela. Bogdan Tanjevic ile Mahmut Uslu'nun Mirsad'ı kovduğu ve seneye takımda yerin yok dediği. Bunun üzerine Mirsad'ın da Efes Pilsen'e gelerek sözleşme yapmak istediği ve sözleşme yapıldığı. Hatta ikinci maç sonrası FB Ülker soyunma odasında çıkan kavganın da nedeni açıklansın. Bunları duyan Aziz Yıldırım'ın apar topar idmana gelip Mirsad ile nasıl sözleşme imzaladığı da ortaya çıksın.

Ben eminim ki FB taraftarı bu kadar lafla bile yeterince dolmuştur ve ilk maçta gene olay çıkacak. Hayırlı olsun efendim. Madem birşeylerin üstü örtülmesin diyorsunuz o zaman herşeyi açık oynayın.

Tamam kupa alınsın FB Ülker'e verilsin ama kupayı alacak kişi de o kırmızılı abim olsun. En çok o hak etti çünkü. Sahi o abi ne oldu acaba bunu araştıran kimse var mı?

Hiç yorum yok: