16 Haziran 2009 Salı

Mahmut Uslu hangi gözlükle izliyor televizyonu

Skytürk canlı yayınına bağlanan Mahmut Uslu tarihi cümlesini söyledi: "Yorumladığınız pozisyonlardan sadece bir tane FB Ülker lehine pozisyon var, diğer 9'u aleyhimize." Bir Efesli olarak çok katılmasam da bazı yorumlara, izlediğim şeyi anlayacak kadar zekam var. Onların söylediği 3 pozisyon Efes Pilsen lehine, 2 pozisyon da FB Ülker lehine sonuçlanmış ama Mahmut Uslu sanırım başka bir gözlükle izlemiş ki bu sonucu çıkarmış.

Gözlük: Yorumcu bu pozisyonda birşey yok der. Mahmut Uslu FB Ülker lehine faul + 3 sayı olmalı anlar.

Ayrıca bir pozisyon için kendileri kasti faul + teknik faul olmalı gibi bir cümle kurdu. Ben destek olarak Kaya'ya o pozisyon için müebbet hapis cezası verilmeli diye tamamlıyorum. FB Ülker'li oyunculara dokunmak 6 yıldan başlamalı hatta.

En komik cümle: "Biz aslında bu maçları Avrupa için antreman olarak görüyoruz."

Peki gidin o zaman Avrupa'da bunları yapın hakeme falan küfür yağdırıp, hakem masasına ve hakemlere saldırın. Gelen cezaları o zaman görelim ki sahibi olduğunuz federasyonla karşılaştırma şansımız olsun. Madem hakkınız yenince böyle davranmak mübah sanırım Aris ile, bir Yunan takımı idi ama tam adını hatırlamıyorum, Abdi İpekçi'de bir maçınızda son topta net olarak hakkınız yendi ama göremedik sahada bu hareketleri yapanları nedense.

Hiç yorum yok: