22 Haziran 2009 Pazartesi

A Milli Takım Kamp Programı

Polonya'da eylül ayında düzenlenecek 2009 Avrupa Erkekler Basketbol Şampiyonası'nda mücadele edecek (A) Milli Takım, hazırlıklarına 17 Temmuz tarihinde başlayacak.

Zorlu şampiyonaya Antalya'daki kamp çalışmasıyla başlayacak milliler, 21 Temmuz'da İstanbul'a dönecek ve 2 günlük çalışmanın ardından İtalya'nın Bormio kentinde gerçekleştireceği kondisyon ağırlıklı kamp için 24 Temmuz tarihinde bu ülkeye gidecek.

Bormio'daki kamp sürecinde Kanada ile iki hazırlık maçı yapacak (A) Milli Takım, 4 Ağustos tarihinde İstanbul'a dönecek. İstanbul'daki kamp çalışmasını antrenmanlarla sürdürecek "12 Dev Adam", İngiltere'deki organizasyona katılmak üzere 13 Ağustos'ta bu ülkeye hareket edecek.

İngiltere'de İsrail, İngiltere ve Polonya ile 3 karşılaşmaya çıkacak milli takım, 17 Ağustos'ta tekrar İstanbul'a dönecek.

Hazırlık sürecinde yoğun bir tempoda olacak milliler, İstanbul'daki kamp çalışmasının ardından, 25 Ağustos'ta Ankara'ya geçecek ve Efes Pilsen World Cup 8'e katılacak. Turnuvada öncelikle Hırvatistan ve Almanya ile karşılaşacak (A) Milli Takım, son hazırlık kampı için İstanbul'a geri gelecek.

Burada kısa süreli çalışacak milliler, 2009 Avrupa Erkekler Basketbol Şampiyonası'na katılmak üzere 5 Eylül'de Polonya'ya gidecek.

Bu arada şampiyonada (D) Grubu'nda yer alacak Türkiye, grubunda Litvanya, Polonya ve Bulgaristan ile karşı karşıya gelecek.

Grubundaki ilk maçında 7 Eylül tarihinde Litvanya ile karşılaşacak milliler, 8 Eylül'de Bulgaristan ve 9 Eylül'de de Polonya maçlarına çıkacak.

Hiç yorum yok: