29 Haziran 2009 Pazartesi

Ricky Rubio ve Medya Yalanlamaları

Basınımız kendini iyice aşıyor. Tamam basketbol piyasası iyice durgun, tamam verecek haber de yok ama insan kaynak aldığı ve çevirdiği haberi okur bir. Rubio'nun bonservis bedeli 6.6 milyon Euro, hangi Türk takımı tek bir oyuncuya bu kadar para vermek ister. Üstelik bu sene olmasa da seneye mutlaka NBA'e gitmek isteyen bir oyuncuya.

NTVSpor ve Turkbasket konuyu derhal haber yapmışlar. Orjinal haber de burada.

Madem bu dedikoduları haber yapıyorsunuz o zaman size forumlarda geçen birkaç bilgiyi daha vereyim belki haberlere ek yaparsınız. Elbette adı geçen kulüpler FB Ülker ve Efes Pilsen, bir kısım Efes Pilsen derken, özellikle İsrail'den "sport5" ve İspanya'dan "ACB Foro". Bir kısmı da Tanjevic'in Rubio'yo çok sevdiğini ve FB Ülker'in olduğunu söylüyor teklifi yapanın. Hatta daha da abartıp ilk teklifin yıllık 1 milyon dolar olduğu, ikinci teklifte ise fiyatın arttığını ve yıllık 2 milyon dolara çıkıldığı söyleniyor.

Ben ise bunların hepsine gülüyorum sadece. Aslında hazır haberler yoğun değilken böyle haberler yapılacağına oyuncu incelemesi falan yapsalar daha iyi olmaz mı?

Hiç yorum yok: