25 Haziran 2009 Perşembe

Yok Artık Efes Pilsen Ersan İlyasova'nın Peşindeymiş

Ahanda haber:)

Efes'te İlyasova sesleri

Efes Pilsen, Rakoçeviç transferinden sonra bu kez Barcelona'da oynayan milli oyuncu Ersan İlyasova için girişimlere başladı.

Tau Ceramica’nın Sırp süper yıldızı Igor Rakoçeviç’i transfer ederek yalnızca Türkiye değil tüm Avrupa’da ses getiren Efes Pilsen’in şimdi de yine ACB Ligi takımlarından Regal Barcelona’da forma giyen Ersan İlyasova’nın peşinde olduğu iddia ediliyor.

Ergin Ataman’ın 4 numara pozisyonuna Mirsad Türkcan’ı çok istediği, ancak deneyimli yıldızın kulübü Fenerbahçe Ülker ile kontratını uzatması ile lacivert-beyazlıların bir diğer milli basketbolcu Ersan İlyasova’ya yöneldiği iddia ediliyor.

Ancak Barcelona’da mutlu olan Ersan’ın önceliğini yeniden NBA’de kullanacağı, Milwaukee Bucks’a dönerek şansını deneyeceği de gelen haberler arasında...

2006-2007 sezonunu NBA takımlarından Milwaukee Bucks’ta geçirip istediği süreleri alamayan Ersan, bir sonraki sezon başında ise Regal Barcelona’ya transfer olmuştu. Ersan, Katalan ekibiyle geride kalan Euroleague sezonunu 10.5 sayı, 7.0 ribaund ve 0.8 asist ortalamaları ile tamamlamıştı.

Ersan, Türkiye’nin 6’da 6 yaparak Polonya bileti aldığı Eurobasket 2009 Elemeleri’ndeki performansıyla da dikkat çekmişti.

Ben inanmadım şahsen ama haber NTV Spor haberi.

Hiç yorum yok: